O NAS

Dobrodošli  v podjetju Laneks d.o.o.

 

Smo majhno ampak hitro rastoče podjeje na področju gradbeništva in veleprodaji gradbenega materiala ter stavbnega pohištva.

Za individualne naročnike izvajamo splošna gradbena dela, projektiranje, izvajanje ali nadziranje del. Gradbena dela obsegajo prenove ali izgradnje novogradnj, hiš, zasebnih in poslovnih prostorov... 

 

Podjetje LANEKS d.o.o. zagotavlja projektno optimiziran inženiring in izvedbo del, zaradi zanesljivosti pri uresničevanju visokih  pričakovanj ima LANEKS d.o.o. ugled komepetentnega partnerja zasebnih naročnikov.

 

Večina gradbenih projektov predstavlja zahteven proces, ki mnogokrat vključuje številne zunanje izvajalce in dobavitelje. Za uspešno realizacijo projektov je zato potrebno timsko delo vseh zaposlenih v podjetju.

Visoke standarde poslovanja dosegamo z odličnostjo na področjih  organizacije in naše naročnike spremljamo na celotni poti od prve zamisli do dokončanega projekta.

 

Storitve izvajajamo s strokovno usposobljenimi in izkušenimi sodelavci in ker je uveljavljeno širše prepoznavno podjetje, svoje storitve opravljamo na celotnem območju Slovenije.

 

Odlikuje nas hitra odzivnost, dostopnost, zanesljivost in kakovost opravljenih del, kar je posledica skupinskega dela, zaposlenega strokovnega kadra. Zagotovo podjetje, ki je s svojo strokovnostjo in izkušnjami, vredno zaupanja.

Naše storitve

Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih